Australian Wildlife Week Webinar

Tuesday 5 October 2021 10:30 am - 12:30 pm



Time	Speaker	Topic	Duration
10:30-10:35 am	President	Acknowledgement of Country, Welcome and Purpose, Format of Webinar, and Housekeeping	5min
10:35-10:40 am	Student talk	Kyle Brewer	5min
10:40-10:55 am	Keynote - NSW	James Trezise, Reclaim Kosci, Feral Horses	10min 5min Q's
10:55-11:00 am	Student talk	Bethany Nordstrom	5min
11:00-11:15 am	Keynote - WA	Paul Wettin, Friends of the Western Ground Parrot	10min 5min Q's
11:15-11:20 am	Student talk	Shae Jones	5min
11:20-11:35 am	Keynote - QLD	Tamielle Brunt, UQ, Platypus Conservation	10min 5min Q's
11:35-11:40 am	Student talk	Jenna Draper	5min
11:40-11:55 am	Keynote - VIC	Kerrie Allen, RVOTDS, Duck Shooting	10min 5min Q's
11:55-12:00 pm	Student talk	Gracie Liu	5min
12:00-12:15 pm	Keynote - TAS	Morrigan Guinane, Trowunna Wildlife Sanctuary, Eastern quolls	10min 5min Q's
12:15-12:20 pm	Student talk	Karli Mylius	5min
12:20-12:25 pm	President	Conclude/Thank you	5min